Kan man gravera på armband?

  • By Admin: Isabella Nelson
  • Comment: 0

Det går att gravera på armband som är gjorda av metall. Det här är inte svårt och behöver inte vara dyrt. Du kan gravera på framsidan såväl som på baksidan av länken. Kanske vill du köpa ett armband för att sedan gravera in namn på framsidan och datum för när ni först träffades på baksidan.

Om du redan har ett armband som du vill gravera på är det enklast att ta det med till en guldbutik och fråga om det är möjligt med gravering. Om du köper online kan du fråga om det går att få gravering med armbandet.

Se till att armbandet passar först!

Men tänk på att en gravering också betyder att armbandet inte längre går att byta ut. Om du ska ge bort det som present är det inte säkert att du vill gravera innan du har testat storlek. När armbandet ska vara en överraskning kan du mäta upp storleken på andra sätt.

Vad kostar det att gravera på armband?

Priset beror en hel del på det armband som ska graveras och när. Det kan bli dyrare när du redan har köpt det och bara vill betala för gravyr. Då får du antagligen räkna med några hundralappar för att få jobbet gjort.

Men det finns som sagt också butiker online som säljer armband som de kan gravera på. Du får då säga till när du beställer vad som ska graveras. De armbandsmodeller som det går att gravera på har olika mycket plats.

Om du ska gravera på både framsidan och baksidan är det viktigt att du tänker på vad som får plats var. Kanske kan du nöja dig med ett hemligt budskap på insidan av armbandet. Det kan vara väldigt romantiskt.